Hirdetési rendelkezések

Ez a webhely egy ingyenes online információforrás, amely a felhasználóinak hasznos tartalmat és összehasonlító szolgáltatásokat kínál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a webhely üzemeltetője elfogadhat hirdetési hozzájárulásokat az ezen a webhelyen található egyes vállalatok kereskedelmi tartalmának közzététele érdekében és ez befolyással lehet a vállalatok (illetve termékeik, szolgáltatásaik) megjelenítési helyére és sorrendjére. Bizonyos esetekben a hozzájárulás befolyásolhatja a minősítést a rájuk adott minősítést is.

A webhelyen megjelenített értékeléseket a szolgáltató a saját értékelési rendszere alapján teszi közzé, ezért pontos információforrásként NEM használható fel. A webhely üzemeltetője NEM vállal felelősséget a vállalkozásokkal, illetve azok termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatban.

Nem vállalunk felelősséget a webhelyen megjelenő információért vagy ismertetésért, kivéve, ha az az Általános Szerződéses Feltételekben kifejezetten rögzítésre került. A webhelyen megjelenített információ bármikor módosulhat.

Egyébiránt, Spark egy affiliate program keretein belül együttműködik a Zoosk Inc.-vel. A két cég köztes összefogással tulajdonolják és vezetik a következő online társkereső oldalakat:
• Zoosk