Készen állok az Elittárs élményre

Az Elittárs egy igényes, hiánypótló oldal a magyar társkeresők piacán, ahol hasonló érdeklődésű és személyiségű, tartós kapcsolatra vágyó egyedülállók találkozhatnak. Kipróbálása előtt kissé hezitáltunk, melynek oka az oldal igencsak vitatott pozicionálása.

Azonban nem maradtak kételyeink: Az Elittárs egy nagyszerű platform és az egyetlen olyan nemzetközileg elismert társkeresőrendszer része, amely többek között kifejezetten a magyar piacra is fókuszál. A termék minőségén is érezhető, hogy nem másról van szó, mint az Európa legnagyobbjai közé tartozó eDarling testvéroldaláról, mely ajánlórendszerre épülő szolgáltatást kínál. A felhasználók a sztereotípiákkal ellentétben két lábbal a földön járó emberek, de mégis ambiciózusak és nagy célokkal rendelkeznek.

online-dating

Nos, valóban „elit” lenne? Mindenkinek mást jelent a kifejezés, de a regisztráció után pár órán belül megismerkedtem egy orvossal, egy étteremtulajdonossal és egy rendkívül kedves nővel, aki pszichológiából doktorál. A szolgáltatás tartja magát az igényes társkeresés elvhez: tagjai műveltek.

Biztonság és használat:

Az oldal zöld-fehér letisztult stílust képvisel, mely modern és professzionális hatok ást kelt. Felépítése ésszerű és a funkciók is könnyen kezelhetőek. A kiszemelt tagok felé könnyen, egy speciális négy lépésből álló rendszer segítségével közeledhetünk.

online-dating

Az Elittárs könnyű elérést biztosít a szerződési feltételekhez és az adatvédelmi szabályzathoz is. A biztonság tekintetében a dokumentumok és maga az oldal is több esetben felülmúlja az érvényben lévő szabályokat. Az eddig tesztelt oldalak közül talán a legjobban használható oldalnak bizonyult. A design egyszerű, letisztult és korszerű, az adatlapok pedig jól átgondoltak.

Érdekesség lehet még, hogy az Elittárs külön szerkesztői csapattal rendelkezik, akik rendszeresen osztanak meg cikkeket. Hasznos szakértői tanácsokat kaphatunk az internetes társkeséssel, személyes találkozókkal és a sikeres párkapcsolat kialakításával kapcsolatban.

Megnézem