Hogyan találjuk meg a legjobb társkereső oldalt Magyarországon?

Több száz, marketingjükre milliókat költő társkereső oldal közül válogathatunk, de vajon honnan tudjuk, hogy melyik a leginkább nekünk való?

Az első dolog, amit érdemes észben tartani a magyar társkeresőkkel kapcsolatban, az az hogy egy ingyenes oldal nem mindig a legjobb választás. Az ingyenes felirat nem mindig jelent valóban ingyenes szolgáltatást, hiszen ha elolvassuk ezen hirdetések apróbetűs részét, kiderül, hogy csak maga a regisztráció ingyenes. A regisztráció pedig nem jelent mást, minthogy megadjuk adatainkat anélkül, hogy kapcsolatba léphetnénk más felhasználókkal, hacsak nem fizetünk.

Természetesen találhatunk oldalakat, amelyek teljes körű ingyenes szolgáltatást ajánlanak. Azonban több, mint valószínű, hogy óriási mennyiségű reklám, hirlevelek és csalóktól származó üzenetek címzettjeként fogjuk magunkat találni. Ha Ön az internet tapasztalt mestere, akkor ezek a legkevésébé sem fogják érdekelni. Csak kapcsolja ki az értesítéseket, ignorálja az egyértelmű csalókat és legyen türelemmel.

Megnézem

Társkeresés Magyarországon

A szerelemnek nincs ára, azonban majdnem minden társkereső cég próbál belőle hasznot húzni. A fizetős portálokon a havi árak 1000 és 10 000 forint között mozognak. Nem olcsó a szolgáltatás, de ezek az oldalak sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy megtalálja az Önhöz illő társat. Ez gazdaságilag is értelmet nyer, hiszen azok, akik fizetnek a szolgáltatásért, komolyabban is veszik a társkeresést. A tagsági díjat akár a társkereső szándék igazolásaként is értelmezhetjük, mivel azt bizonyítja, hogy a felhasználó komoly és hosszútávú kapcsolatot keres. Minden általunk említett oldal fizetős szolgáltatást kínál.

Hogy melyik oldal a legjobb? A válasz elég szubjektív. Ez olyan, mint hogy kihez melyik szín illik a legjobban. Erre a kérdésre nincs tökéletes válasz. Azonban ez ne tántorítsa el, hiszen mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő oldalt!

Három kategóriába tudjuk sorolni a szolgáltatókat:

Először is, vannak azok az oldalak, amelyek tökéletesek az egyéjszakás kalandokat és könnyű kapcsolatot keresőknek. A társkeresés ezen formája talán inkább fiatal szingliknek, tapasztalt kalandoroknak és elégedetlen férjeknek, feleségeknek kecsegtető megoldás.

Aztán ott vannak azok az oldalak, ahol több ezer más egyedülállóval kell megküzdenünk, hogy felkeltsük a másik figyelmét. A “csatatér” ingyenes. Jó esetben kereső filterek arzenáljával és profilképek átböngészésével megtalálhatjuk a gyémántot tízezrek között. Bízzunk benne, hogy vissza is ír.

Az ezen típusú oldalak általában ingyenesek, és nem igényelnek hosszas adminisztrációt a profil létrehozása érdekében. Leginkább azoknak az embereknek megfelelőek ezek a társkeresők, akik nem szeretnének tagdíjat fizetni, csak ki szeretnék próbálni, hogy hogyan is működik az internetes társkeresés. Esetleg újságírók regisztrálnak, mert egy jó történetet szeretnének találni. Lesarkítva, ez az ismerkedési forma leginkább ahhoz hasonlítható, mintha végigsátálna kedvenc bevásárlóutcáján és minden szembejövő embert akinek nincs gyűrű az ujján, megkérdezne, hogy egyedülálló-e.

Végül pedig vannak azok a társközvetítő oldalak, amelyek sajátos algoritmust használnak, hogy csak az Önhöz leginkább illő felhasználók közül válogathasson. Ezen forma sokkal barátságosabb, azonban általában fizetnünk kell a szolgáltatásért, hiszen fedezniük kell a kutatásokkal és fejlesztésekkel kapcsolatos költségeket. A szerelem tudománya komoly üzletnek bizonyul!

Ezek az oldalak tökéletes megoldást nyújthatnak azoknak, akik kicsit magasabb jövedelemmel rendelkeznek, szűkében vannak az időben, gyors eredményt szeretnének, esetleg idősebbek és talán több támogatást igényelnek az ügyfélszolgálattól.

Szóval, a magyar társkeresők százai közül Önhöz melyik illik a leginkább? A Randiszakértő pontosan azért jött létre, hogy segítsen Önnek ezt eldönteni. Részletes összefoglalót biztosítunk minden társkereső oldalról, hogy megkönnyítsük a dolgát a választásban.

Megnézem