Az online ismerkedéstől az első találkáig

Az online ismerkedés során nem mindig egyszerű a személyes találkozásig eljutni. Az ismerkedési folyamat során ez egy nagy lépés, továbbá ez az a pont, amikor sok randevú nem úgy alakul, ahogy azt az ember előzőleg eltervezte. Az első találkozás alapja, hogy vegyük a bátorságot, legyünk eltökéltek és merjünk kockáztatni, még ha sérülékenynek is érezzük magunkat.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését valaki, próbáljon arra odafigyelni, hogy üzenetváltásait ötletesen építse fel. A kezdeti ismerkedés után lassacskán írjon hosszabb és személyesebb hangvételű üzeneteket. A mosolygós arcok és frappáns rövid mondatoktól bárki viccesnek és érdekesnek tűnhet, azonban az igazi ismerkedés akkor kezdődik el, amikor hosszabb beszélgetésbe elegyedik a másikkal és közös témát találva elindul a másik megismerése. Ezek után egyszerűbb az online felületről a személyes találkozóra váltani.

phone-online-smiling

>> Itt találja Magyarország 3 legjobb társkereső oldalát.<<

Ha úgy érzi, hogy még nem áll készen a személyes találkozóra, ne érezze magát kellemetlenül, akkor sem, ha a másik személy már ragaszkodna hozzá. Nyugodtan fejezze ki, hogy Önnek még több időre van szüksége a következő lépés megtételéhez.

A kezdeti üzenetváltás után esetleg próbáljon meg más szociális médián keresztül is kapcsolatba lépni az illetővel, mint például Facebook, Instagram. Ezáltal több információhoz jut és könnyebben el tudja dönteni, hogy szeretné-e az ismerkedést folytatni.

A telefonos kapcsolatfelvétel adja magát, mint következő elem. Sok társközvetítő biztosít egy olyan funkciót is, hogy a felhasználók anonim módon (telefonszámot védve)felhívhatják a egymást. Így hallás alapján is elkezdhetjük megismerni a másikat. A biztonságos ismerkedésbe beletartozik, hogy a másikat lassan és biztonságos csatornákon keresztül ismerjük meg.

Ügyeljen arra, hogy a beszélgetés során ne mondjon visszatetsző dolgokat. Például kerülje a kinézetre tett tolakodó megjegyzéseket, illetve hogy képzeletben milyen egyéb tevékenységeket tenne az illetővel. Egyszerűen hagyja el ezeket. Ez a téma a hálószobára tartozik és csak akkor hozakodjon elő vele, ha már eljutott ezen fázisig.

>> Itt találja Magyarország 3 legjobb társkereső oldalát.<<

Ha úgy alakul, hogy partnere határozottan flörtöl Önnel és kellemesen érzi magát ebben a helyzetben, nyugodtan megengedhet magának egy kis incselkedést is.

A telefonbeszélgetés után a következő fontos lépés, hogy beszéljenek meg egy randevút!

És akkor következzen a nagy találkozó! Gondolja át, milyen információkat szerzett eddig az illetőről. Ha sok fényképe a szabadban készült, érdemes egy szabadidős programot kitalálni első randevúnak. Amennyiben az Instagramon sok gusztusos ételről lát képet, akkor egy vacsora egy kellemes étteremben nem lehet rossz megoldás. További cikkeinkben hasznos tippeket olvashat a randevú helyszín kiválasztásával és az első jó benyomással kapcsolatban is.

>> Itt találja Magyarország 3 legjobb társkereső oldalát.<<